Política de privadesa

Política de Privadesa

VOLTZ t’informa sobre la seva Política de Privadesa respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser demanats per la navegació o contractació de serveis a través del lloc web http://www.voltz.cat.

En aquest sentit, el Titular garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD) . Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús del lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privadesa així com les condicions incloses a l’Avís Legal.

Identitat del responsable

  • Titular: VOLTZ DBUTXACA SL
  • NIF/CIF: B06773378
  • Domicili: C/CARME 19, 25335, PENELLES (LLEIDA)
  • Correu electrònic: hola@voltz.cat
  • Lloc Web: http://www.voltz.cat

Principis aplicats al tractament de dades

A el tractament de les teves dades personals, el Titular aplicarà els principis següents que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les teves dades personals que pot ser per a una o diverses finalitats específiques sobre les quals t’informarà prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades: El Titular et sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la fi o fins que les sol·licita.
  • Principi de limitació del termini de conservació: Les dades es mantindran durant el temps estrictament necessari per a la fi o fins del tractament.
    El Titular us informarà del termini de conservació corresponent segons la finalitat. En cas de subscripcions, el Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.
  • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida. Has de saber que el Titular pren les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals

Per navegar per http://www.voltz.cat no cal que facilitis cap dada personal. Els casos en què sí que proporciones les teves dades personals són les següents:

  • En contactar a través dels formularis de contacte o enviar un correu electrònic.
  • En inscriure’t a un formulari de subscripció o un butlletí que el Titular gestiona amb MailChimp.

Els teus drets

El Titular t’informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
  • Sol·licitar una rectificació o la cancel·lació.
  • Sol·licitar la limitació del tractament.
  • Oposar-te al tractament.
  • Sol·licitar la portabilitat de les teves dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-ho directament al Titular, cosa que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment pot adreçar-se al Titular i demanar informació sobre els dades que té emmagatzemades i com les ha obtingut, sol·licitar-ne la rectificació, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se al tractament, limitar-ne l’ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades als fitxers del Titular.

Per exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició heu d’enviar un correu electrònic a hola@voltz.cat juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del DNI o equivalent.

Teniu dret a la tutela judicial efectiva ia presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si considereu que el tractament de dades personals que us concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals

Quan et connectes al lloc web per enviar un correu al Titular, et subscrius al butlletí o fas una contractació, estàs facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és el Titular. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, dónes el teu consentiment perquè la teva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per superadmin.es , només com es descriu a l’Avís Legal ia la present Política de Privadesa.

Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Titular és diferent segons el sistema de captura d’informació:

  • Formularis de contacte: El Titular sol·licita dades personals entre les que poden estar: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça del teu lloc web amb la finalitat de respondre a les teves consultes.
    Per exemple, el Titular utilitza aquestes dades per donar resposta als teus missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa al lloc web, els serveis que es presten a través del lloc web, el tractament dels teus dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos al lloc web, així com qualsevol altra consulta que puguis tenir i que no estigui subjecta a les condicions del lloc web o de la contractació.
  • Formularis de subscripció a continguts: El Titular sol·licita les dades personals següents: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça del teu lloc web per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials. Les dades que facilitis al Titular estaran ubicades als servidors de The Rocket Science Group LLC d/b/a, amb domicili als EUA. (Mailchimp).

Hi ha altres finalitats per les quals el Titular tracta les teves dades personals:

  • Per garantir el compliment de les condicions recollides a l’Avís Legal ia la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajudin aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.
  • Per analitzar la navegació. El Titular recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de cookies que es descarreguen al teu ordinador quan navegues pel lloc web les característiques i finalitat del qual estan detallades a la Política de Cookies.
  • Per gestionar les xarxes socials. El Titular té presència a les xarxes socials. Si et fas seguidor a les xarxes socials del Titular el tractament de les dades personals es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privadesa i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que sigui procedent en cada cas i que has acceptat prèviament.

El Titular tractarà les teves dades personals amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informar-te de les activitats, productes o serveis, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin.

Seguretat de les dades personals

Per protegir les teves dades personals, el Titular pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar-ne la pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció.

El lloc web està allotjat a wordpress. La seguretat de les teves dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries. Pots consultar la seva política de privadesa per tenir més informació.

Contingut d’altres llocs web

Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si haguessis visitat l’altra web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció usant aquest codi.

Política de Cookies

Perquè aquest lloc web funcioni correctament heu d’utilitzar cookies, que és una informació que s’emmagatzema al vostre navegador web.

A la pàgina Política de Cookies podeu consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les cookies.

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les teves dades és: el consentiment.

Per contactar amb el Titular, subscriure’t a un butlletí o fer comentaris en aquest lloc web has d’acceptar aquesta Política de Privadesa.

Categories de dades personals

Les categories de dades personals que tracta el Titular són:

  • Dades identificatives.

Conservació de dades personals

Les dades personals que proporcioneu al Titular es conservaran fins que sol·liciteu la supressió.

Destinataris de dades personals

  • Mailchimp The Rocket Science Group LLC d/b/a , amb domicili als Estats Units.
    Trobaràs més informació a: https://mailchimp.com
    The Rocket Science Group LLC d/b/a tracta les dades amb la finalitat de prestar els seus serveis de correu electrònic el Titulareting al Titular.
  • Google Analytics és un servei d’analítica web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware que té com a oficina principal el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Trobareu més informació a: https://analytics.google.com
    Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar el Titular a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre l’ús del lloc web (incloent-hi la vostra adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units.
  • DoubleClick by Google és un conjunt de serveis publicitaris proporcionat per Google, Inc., una companyia de Delaware que té com a oficina principal el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”).
    Trobareu més informació a: https://www.doubleclickbygoogle.com
    DoubleClick utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al vostre ordinador i que serveixen per augmentar la rellevància dels anuncis relacionats amb les vostres cerques recents. A la Política de privadesa de Google s’explica com Google gestiona la teva privadesa pel que fa a l’ús de les cookies i altra informació.

També podeu veure una llista dels tipus de cookies que utilitza Google i els seus col·laboradors i tota la informació relativa a l’ús que fan de cookies publicitàries.

En navegar per http://www.voltz.cat es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar-te.

El lloc web utilitza els serveis d’anàlisi de tercers següents:

  • Google Analytics
  • DoubleClick per Google

El Titular utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per recopilar informació demogràfica.

Exactitud i veracitat de les dades personals

Et compromets que les dades facilitades al Titular siguin correctes, completes, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

Com a Usuari del lloc web ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis al lloc exonerant el Titular de qualsevol responsabilitat al respecte.

Acceptació i consentiment

Com a Usuari del lloc web declares haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptes i consents el tractament dels mateixos per part del Titular en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privadesa.

Revocabilitat

Per exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició heu d’enviar un correu electrònic a hola@voltz.cat juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del DNI o equivalent.

L’exercici dels teus drets no inclou cap dada que el Titular estigui obligat a conservar amb finalitats administratives, legals o de seguretat.

Canvis a la Política de Privadesa

El Titular es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privadesa per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.


Política de Privacidad

VOLTZ te informa sobre su Política de Privacidad respecto del tratamiento y protección de los datos de carácter personal de los usuarios y clientes que puedan ser recabados por la navegación o contratación de servicios a través del sitio Web http://www.voltz.cat.

En este sentido, el Titular garantiza el cumplimiento de la normativa vigente en materia de protección de datos personales, reflejada en la Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y de Garantía de Derechos Digitales (LOPD GDD). Cumple también con el Reglamento (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo de 27 de abril de 2016 relativo a la protección de las personas físicas (RGPD).

El uso de sitio Web implica la aceptación de esta Política de Privacidad así como las condiciones incluidas en el Aviso Legal.

Identidad del responsable

  • Titular: VOLTZ DBUTXACA S.L.
  • NIF/CIF: B06773378
  • Domicilio: C/CARME 19, 25335, PENELLES (LLEIDA)
  • Correo electrónico: hola@voltz.cat
  • Sitio Web: http://www.voltz.cat

Principios aplicados en el tratamiento de datos

En el tratamiento de tus datos personales, el Titular aplicará los siguientes principios que se ajustan a las exigencias del nuevo reglamento europeo de protección de datos:

  • Principio de licitud, lealtad y transparencia: El Titular siempre requerirá el consentimiento para el tratamiento de tus datos personales que puede ser para uno o varios fines específicos sobre los que te informará previamente con absoluta transparencia.
  • Principio de minimización de datos: El Titular te solicitará solo los datos estrictamente necesarios para el fin o los fines que los solicita.
  • Principio de limitación del plazo de conservación: Los datos se mantendrán durante el tiempo estrictamente necesario para el fin o los fines del tratamiento.
    El Titular te informará del plazo de conservación correspondiente según la finalidad. En el caso de suscripciones, el Titular revisará periódicamente las listas y eliminará aquellos registros inactivos durante un tiempo considerable.
  • Principio de integridad y confidencialidad: Tus datos serán tratados de tal manera que su seguridad, confidencialidad e integridad esté garantizada. Debes saber que el Titular toma las precauciones necesarias para evitar el acceso no autorizado o uso indebido de los datos de sus usuarios por parte de terceros.

Obtención de datos personales

Para navegar por http://www.voltz.cat no es necesario que facilites ningún dato personal. Los casos en los que sí proporcionas tus datos personales son los siguientes:

  • Al contactar a través de los formularios de contacto o enviar un correo electrónico.
  • Al inscribirte en un formulario de suscripción o un boletín que el Titular gestiona con MailChimp.

Tus derechos

El Titular te informa que sobre tus datos personales tienes derecho a:

  • Solicitar el acceso a los datos almacenados.
  • Solicitar una rectificación o la cancelación.
  • Solicitar la limitación de su tratamiento.
  • Oponerte al tratamiento.
  • Solicitar la portabilidad de tus datos.

El ejercicio de estos derechos es personal y por tanto debe ser ejercido directamente por el interesado, solicitándolo directamente al Titular, lo que significa que cualquier cliente, suscriptor o colaborador que haya facilitado sus datos en algún momento puede dirigirse al Titular y pedir información sobre los datos que tiene almacenados y cómo los ha obtenido, solicitar la rectificación de los mismos, solicitar la portabilidad de sus datos personales, oponerse al tratamiento, limitar su uso o solicitar la cancelación de esos datos en los ficheros del Titular.

Para ejercitar tus derechos de acceso, rectificación, cancelación, portabilidad y oposición tienes que enviar un correo electrónico a hola@voltz.cat junto con la prueba válida en derecho como una fotocopia del D.N.I. o equivalente.

Tienes derecho a la tutela judicial efectiva y a presentar una reclamación ante la autoridad de control, en este caso, la Agencia Española de Protección de Datos, si consideras que el tratamiento de datos personales que te conciernen infringe el Reglamento.

Finalidad del tratamiento de datos personales

Cuando te conectas al sitio Web para mandar un correo al Titular, te suscribes a su boletín o realizas una contratación, estás facilitando información de carácter personal de la que el responsable es el Titular. Esta información puede incluir datos de carácter personal como pueden ser tu dirección IP, nombre y apellidos, dirección física, dirección de correo electrónico, número de teléfono, y otra información. Al facilitar esta información, das tu consentimiento para que tu información sea recopilada, utilizada, gestionada y almacenada por superadmin.es , sólo como se describe en el Aviso Legal y en la presente Política de Privacidad.

Los datos personales y la finalidad del tratamiento por parte del Titular es diferente según el sistema de captura de información:

  • Formularios de contacto: El Titular solicita datos personales entre los que pueden estar: Nombre y apellidos, dirección de correo electrónico, número de teléfono y dirección de tu sitio Web con la finalidad de responder a tus consultas.
    Por ejemplo, el Titular utiliza esos datos para dar respuesta a tus mensajes, dudas, quejas, comentarios o inquietudes que puedas tener relativas a la información incluida en el sitio Web, los servicios que se prestan a través del sitio Web, el tratamiento de tus datos personales, cuestiones referentes a los textos legales incluidos en el sitio Web, así como cualquier otra consulta que puedas tener y que no esté sujeta a las condiciones del sitio Web o de la contratación.
  • Formularios de suscripción a contenidos: El Titular solicita los siguientes datos personales: Nombre y apellidos, dirección de correo electrónico, número de teléfono y dirección de tu sitio web para gestionar la lista de suscripciones, enviar boletines, promociones y ofertas especiales. Los datos que facilites al Titular estarán ubicados en los servidores de The Rocket Science Group LLC d/b/a, con domicilio en EEUU. (Mailchimp).

Existen otras finalidades por las que el Titular trata tus datos personales:

  • Para garantizar el cumplimiento de las condiciones recogidas en el Aviso Legal y en la ley aplicable. Esto puede incluir el desarrollo de herramientas y algoritmos que ayuden a este sitio Web a garantizar la confidencialidad de los datos personales que recoge.
  • Para apoyar y mejorar los servicios que ofrece este sitio Web.
  • Para analizar la navegación. El Titular recoge otros datos no identificativos que se obtienen mediante el uso de cookies que se descargan en tu ordenador cuando navegas por el sitio Web cuyas caracterísiticas y finalidad están detalladas en la Política de Cookies .
  • Para gestionar las redes sociales. El Titular tiene presencia en redes sociales. Si te haces seguidor en las redes sociales del Titular el tratamiento de los datos personales se regirá por este apartado, así como por aquellas condiciones de uso, políticas de privacidad y normativas de acceso que pertenezcan a la red social que proceda en cada caso y que has aceptado previamente.

El Titular tratará tus datos personales con la finalidad de administrar correctamente su presencia en la red social, informarte de sus actividades, productos o servicios, así como para cualquier otra finalidad que las normativas de las redes sociales permitan.

Seguridad de los datos personales

Para proteger tus datos personales, el Titular toma todas las precauciones razonables y sigue las mejores prácticas de la industria para evitar su pérdida, mal uso, acceso indebido, divulgación, alteración o destrucción de los mismos.

El sitio Web está alojado en wordpress. La seguridad de tus datos está garantizada, ya que toman todas las medidas de seguridad necesarias para ello. Puedes consultar su política de privacidad para tener más información.

Contenido de otros sitios web

Las páginas de este sitio Web pueden incluir contenido incrustado (por ejemplo, vídeos, imágenes, artículos, etc.). El contenido incrustado de otras web se comporta exactamente de la misma manera que si hubieras visitado la otra web.

Estos sitios Web pueden recopilar datos sobre ti, utilizar cookies, incrustar un código de seguimiento adicional de terceros, y supervisar tu interacción usando este código.

Política de Cookies

Para que este sitio Web funcione correctamente necesita utilizar cookies, que es una información que se almacena en tu navegador web.

En la página Política de Cookies puedes consultar toda la información relativa a la política de recogida, la finalidad y el tratamiento de las cookies.

Legitimación para el tratamiento de datos

La base legal para el tratamiento de tus datos es: el consentimiento.

Para contactar con el Titular, suscribirte a un boletín o realizar comentarios en este sitio Web tienes que aceptar la presente Política de Privacidad.

Categorías de datos personales

Las categorías de datos personales que trata el Titular son:

  • Datos identificativos.

Conservación de datos personales

Los datos personales que proporciones al Titular se conservarán hasta que solicites su supresión.

Destinatarios de datos personales

  • Mailchimp The Rocket Science Group LLC d/b/a , con domicilio en EEUU.
    Encontrarás más información en: https://mailchimp.com
    The Rocket Science Group LLC d/b/a trata los datos con la finalidad de prestar sus servicios de email el Titulareting al Titular.
  • Google Analytics es un servicio de analítica web prestado por Google, Inc., una compañía de Delaware cuya oficina principal está en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estados Unidos (“Google”). Encontrarás más información en: https://analytics.google.com
    Google Analytics utiliza “cookies”, que son archivos de texto ubicados en tu ordenador, para ayudar al Titular a analizar el uso que hacen los usuarios del sitio Web. La información que genera la cookie acerca del uso del sitio Web (incluyendo tu dirección IP) será directamente transmitida y archivada por Google en los servidores de Estados Unidos.
  • DoubleClick by Google es un conjunto de servicios publicitarios proporcionado por Google, Inc., una compañía de Delaware cuya oficina principal está en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estados Unidos (“Google”).
    Encontrarás más información en: https://www.doubleclickbygoogle.com
    DoubleClick utiliza “cookies”, que son archivos de texto ubicados en tu ordenador y que sirven para aumentar la relevancia de los anuncios relacionados con tus búsquedas recientes. En la Política de privacidad de Google se explica cómo Google gestiona tu privacidad en lo que respecta al uso de las cookies y otra información.

También puedes ver una lista de los tipos de cookies que utiliza Google y sus colaboradores y toda la información relativa al uso que hacen de cookies publicitarias.

Al navegar por http://www.voltz.cat se pueden recoger datos no identificativos, que pueden incluir, la dirección IP, geolocalización, un registro de cómo se utilizan los servicios y sitios, hábitos de navegación y otros datos que no pueden ser utilizados para identificarte.

El sitio Web utiliza los siguientes servicios de análisis de terceros:

  • Google Analytics
  • DoubleClick por Google

El Titular utiliza la información obtenida para obtener datos estadísticos, analizar tendencias, administrar el sitio, estudiar patrones de navegación y para recopilar información demográfica.

Exactitud y veracidad de los datos personales

Te comprometes a que los datos facilitados al Titular sean correctos, completos, exactos y vigentes, así como a mantenerlos debidamente actualizados.

Como Usuario del sitio Web eres el único responsable de la veracidad y corrección de los datos que remitas al sitio exonerando a el Titular de cualquier responsabilidad al respecto.

Aceptación y consentimiento

Como Usuario del sitio Web declaras haber sido informado de las condiciones sobre protección de datos de carácter personal, aceptas y consientes el tratamiento de los mismos por parte de el Titular en la forma y para las finalidades indicadas en esta Política de Privacidad.

Revocabilidad

Para ejercitar tus derechos de acceso, rectificación, cancelación, portabilidad y oposición tienes que enviar un correo electrónico a hola@voltz.cat junto con la prueba válida en derecho como una fotocopia del D.N.I. o equivalente.

El ejercicio de tus derechos no incluye ningún dato que el Titular esté obligado a conservar con fines administrativos, legales o de seguridad.

Cambios en la Política de Privacidad

El Titular se reserva el derecho a modificar la presente Política de Privacidad para adaptarla a novedades legislativas o jurisprudenciales, así como a prácticas de la industria.

Estas políticas estarán vigentes hasta que sean modificadas por otras debidamente publicadas.